Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům.
Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Chlebové mouky-je tou nejlepší volbou na pečení chleba
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice.
Celozrnná ječná mouka je vhodná na přípravu lívanců, nekynutých placek
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Díky kypřícímu prášku z vinného kamene bude pečení samá radost a vaše moučníky budou neodolatelné! Vhodné i při Low Carb stravování.
Nastavení