Borůvky jsou sice malé, zato velice šikovné a všestranné: tyto borůvky, které byly osušeny mrazem (lyofilizované) a rozdrcené na prášek využijete jako přírodní barvivo do...
Borůvky jsou sice malé, zato velice šikovné a všestranné: tyto borůvky, které byly osušeny mrazem (lyofilizované) a rozdrcené na prášek využijete jako přírodní barvivo do...
Borůvky jsou sice malé, zato velice šikovné a všestranné: tyto borůvky, které byly osušeny mrazem (lyofilizované) a rozdrcené na prášek využijete jako přírodní barvivo do...
Brusinky (též je můžete najít pod názvem klikva), jsou plody keře. Pokud vám brusinky přijdou příliš kyselé, ale nechcete je mít doslazované cukrem, právě pro vás jsme je...
Jablečná kolečka jsou něco, co už dělaly naše babičky – tence nakrájená jablka na kolečka následně sušená. Ta naše chutnají přesně jako od babičky. Tak na co čekáte? Nenechte si...
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale málokdo z nás ví, že je plný vitamínů a...
Goji (vyslovujeme godži), též kustovnice čínská, je plodem stromu kustovnice čínské. Tyto plody obsahují řadu prospěšných látek, a proto se řadí mezi superpotraviny.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás...
Višně se řadí mezi peckoviny, jsou červené barvy a nejsou tak populární jako třešně. Višně jsou však mnohem bohatější na minerály a údajně dokáží pomáhat proti cukrovce....
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale málokdo z nás ví, že je plný vitamínů a...
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale málokdo z nás ví, že je plný vitamínů a...
Vsadíme se, že něco takového jste ještě neochutnali! Představte si tu jemně kyselou chuť černého rybízu a jedinečně mléčnou chuť. A co takhle obě chutě najednou? Ano, toto je to...