Kalma
Řazení produktů
Výpis produktů
Omáčka bez sóji i lepku, která ale chutná, jako by jí nic nechybělo. Česká Tamari z fermentovaného hrachu má jemně slanou, vyváženou chuť s bohatým umami tónem. Vhodná i pro...
Sójové nudličky s duší Itálie. Připravené podle receptury našeho kuchaře Václava – šťavnaté, jemně okořeněné a hotové dřív, než stihnete postavit vodu na těstoviny. Skvělé pro...
Ďobni, ohřej a je hotovo! Tyhle jemně pikantní sójové nudličky jsou už připravené – stačí je přihodit na pánev, přidat do tortilly nebo sníst jen tak. Zasytí, chutnají a...
Jemná, ale s charakterem. Cizrnová pomazánka s tahini, česnekem a římským kmínem je skvělá na chleba, do wrapu i jen tak na lžičku. Výživná, čistá, dobře stravitelná – prostě...
Na první ochutnání připomíná klasickou játrovku – ale je čistě rostlinná, lehká a výživná. Hrachová pomazánka je ideální na chleba, do sendviče nebo jen tak na lžičku. Skvělá i...
Výrazná a umami. Pomazánka Miso - tofu kombinuje tofu, fermentované miso a smaženou cibulku do chuťového zážitku, který tě chytne hned po první lžičce. Plná bílkovin, skvělá na...
Hledáš něco nového, ale nechceš složitosti? Tempeh z lupiny je lehce pikantní, přirozeně fermentovaný a tak jemný, že ho zvládneš i bez marinády. Skvělý do salátu, na pánev nebo...
.png)