PROBIO
P70017
P71019
P70010
P70011
P70106
PRO70109
P70220
P70111
P70323
P70218
P70219
Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny.
P70213
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
P70311
P70314
P70312
Špladovou mouku celozrnnou hrubě mletou přidáváme do klasických houskových knedlíků. Jsou pak trochu tmavší, pevnější a déle vás zasytí.
P70216
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny
P70215
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.
P70315
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou.
P70318
Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin, tato pšenice má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
P70223
P70319
P70012
Pohanka je pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi příznivou skladbu aminokyselin, stejně jako quinoa. Udává se, že biologická hodnota bílkovin pohanky je...
P70008
P70009
Stránka 2 z 7 -
147 položek celkem