Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám.
Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny.
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Špladovou mouku celozrnnou hrubě mletou přidáváme do klasických houskových knedlíků. Jsou pak trochu tmavší, pevnější a déle vás zasytí.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou.
Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin, tato pšenice má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a báječně křupavé.
Stránka 2 z 6 - 143 položek celkem
Nastavení