Nastavení
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám.
Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny.
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Špladovou mouku celozrnnou hrubě mletou přidáváme do klasických houskových knedlíků. Jsou pak trochu tmavší, pevnější a déle vás zasytí.
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou.
Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin, tato pšenice má vysoký obsah vlákniny a bílkovin.
Pohanka je pseudoobilovina s vysokým podílem bílkovin, které mají velmi příznivou skladbu aminokyselin, stejně jako quinoa. Udává se, že biologická hodnota bílkovin pohanky je...
Rýžové pukance jsou jemné, lehce stravitelné a báječně křupavé.
Stránka 2 z 6 - 144 položek celkem