Fermentované a dochucovadla
Chuť, která jde do hloubky. Fermentované produkty jako tempeh, miso nebo sójové omáčky dodají vašim jídlům charakter i výživovou sílu. Ať už sáhnete po tmavé miso pastě, voňavé miso polévce, sójovce, tamari nebo teriyaki, vždycky získáte něco navíc – umami, které zahřeje.
Stačí lžička a jídlo dostane duši. 🍜
Nejprodávanější

Na první ochutnání poznáš rozdíl. Tuhle sójovku nevyráběla žádná továrna v Asii, ale ruce v Česku – s trpělivostí, kvalitními surovinami a více než ročním zráním. Výrazná,...

Japonská chuť, české srdce. Tuhle teriyaki omáčku vyrábíme z naší fermentované sójové omáčky, Mirinu, hub shiitake a koření – ručně, poctivě a bez zbytečností. Má sladko-slanou...

Omáčka bez sóji i lepku, která ale chutná, jako by jí nic nechybělo. Česká Tamari z fermentovaného hrachu má jemně slanou, vyváženou chuť s bohatým umami tónem. Vhodná i pro...

Miso, které chutná jinak – jemně, kulatě a přitom plně. Vyrobené tradiční fermentací z cizrny a rýže, nepasterované, bohaté na chuť i přirozené enzymy. Český produkt, který dodá...

Tradiční miso s českým srdcem a novou chutí. Hrachové miso má jemně zemitou chuť s krásnou umami hloubkou, která doplní polévky, omáčky i domácí pomazánky. Nepasterované,...

Zemitější, výraznější a skvělé jako základ hutnějších jídel. Ječné miso je fermentovaná pasta z hrachu a ječmene, vyrobená tradičním způsobem v Česku. Nepasterované a plné chuti...

Klasika, která nezklame. Sójové miso je syté, hluboké a krásně umami. Fermentované tradičně, nepasterované, živé. Skvělé jako základ do polévek, omáček i domácích pomazánek. A...

Česká klasika s japonskou duší. Hrachová miso polévka s česnekem, majoránkou a fermentovanou miso pastou je lahodná, výživná a připravená během pár minut. Instantní? Ano. Ale...

Když se spojí české fermentované miso a poctivé kimchi, vznikne polévka, která tě probudí do života. Jemně pálivá, plná chuti a přirozených probiotik. Česká výroba, korejská...