Vločky
Ovesné, pohankové, jáhlové nebo bezlepkové – vločky jsou ideálním základem snídaně i pečení. Výživné, jemné a bez zbytečností. 🌾🥄
Nejprodávanější
Výpis produktů
Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a díky své jemné rýžové chuti potěší společně s ovocem vaše chuťové buňky.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a proto se hodí jakožto zdravá snídaně.
Žitné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.
Žitné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů.
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem
Rýžové vločky jsou lehce stravitelné, a proto vhodné i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci.
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
Žitné vločky-vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu.
Ovesné vločky díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek.
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů.
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu.
.png)




