Omáčky
Poctivá chuť začíná u základu. Naše fermentované omáčky – sójovka, tamari i teriyaki – vznikají tradičním způsobem přímo v Česku. Bez zbytečností, zato s bohatou chutí, která pozvedne každé jídlo. Marinujte, dochucujte nebo jen zakápněte – pro chuť umami někdy stačí jen pár kapek.
Česká fermentace, světová chuť. 🥡
Nejprodávanější

Na první ochutnání poznáš rozdíl. Tuhle sójovku nevyráběla žádná továrna v Asii, ale ruce v Česku – s trpělivostí, kvalitními surovinami a více než ročním zráním. Výrazná,...

Japonská chuť, české srdce. Tuhle teriyaki omáčku vyrábíme z naší fermentované sójové omáčky, Mirinu, hub shiitake a koření – ručně, poctivě a bez zbytečností. Má sladko-slanou...

Omáčka bez sóji i lepku, která ale chutná, jako by jí nic nechybělo. Česká Tamari z fermentovaného hrachu má jemně slanou, vyváženou chuť s bohatým umami tónem. Vhodná i pro...