Kešu
Máslová textura a jemná chuť dělají z kešu krále svačin. Hodí se do kaší, do pesta, do omáček... nebo prostě jen tak.
Když něco jemného, tak kešu. 🥜
Nejprodávanější
            6 položek celkem        
    Výpis produktů
 
                                                                                                                                                                                                                
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
        
                                        343 Kč
                    
            
    
                        
                    Ať už jako základní ingredience do oříškového mléka, přísada do müsli nebo jako mňamka na zobání, kešu si zamiluje každý.
Ovládací prvky výpisu
        6 položek celkem    
    .png)
 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            



