Miso
Miso pasty, které skutečně žijí. Tradičně fermentované v Česku, nepasterované a plné prospěšných enzymů a probiotik – přesně takové miso u nás najdete. Hrachové, sójové, cizrnové nebo ječné, každé má svou specifickou chuť i sílu. Skvělé do polévek, marinád i omáček, kde vynikne jeho přirozená hloubka.
Když fermentace dává smysl – a chuť. 🍶
Nejprodávanější

Miso, které chutná jinak – jemně, kulatě a přitom plně. Vyrobené tradiční fermentací z cizrny a rýže, nepasterované, bohaté na chuť i přirozené enzymy. Český produkt, který dodá...

Tradiční miso s českým srdcem a novou chutí. Hrachové miso má jemně zemitou chuť s krásnou umami hloubkou, která doplní polévky, omáčky i domácí pomazánky. Nepasterované,...

Zemitější, výraznější a skvělé jako základ hutnějších jídel. Ječné miso je fermentovaná pasta z hrachu a ječmene, vyrobená tradičním způsobem v Česku. Nepasterované a plné chuti...

Klasika, která nezklame. Sójové miso je syté, hluboké a krásně umami. Fermentované tradičně, nepasterované, živé. Skvělé jako základ do polévek, omáček i domácích pomazánek. A...

Česká klasika s japonskou duší. Hrachová miso polévka s česnekem, majoránkou a fermentovanou miso pastou je lahodná, výživná a připravená během pár minut. Instantní? Ano. Ale...

Když se spojí české fermentované miso a poctivé kimchi, vznikne polévka, která tě probudí do života. Jemně pálivá, plná chuti a přirozených probiotik. Česká výroba, korejská...