Nastavení
Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům.
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák při pečení chlebů, housek, rohlíků, pizzy či buchet.
Chlebové mouky-je tou nejlepší volbou na pečení chleba
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice.
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Díky kypřícímu prášku z vinného kamene bude pečení samá radost a vaše moučníky budou neodolatelné! Vhodné i při Low Carb stravování.