Nastavení
Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
Pšeničná mouka plohrubá- ideální k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny.
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům.
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i slané pečení. Hodí se i na housky, krekry, perníčky, pizzy,...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák při pečení chlebů, housek, rohlíků, pizzy či buchet.
Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Chlebové mouky-je tou nejlepší volbou na pečení chleba
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice.
Celozrnná ječná mouka je vhodná na přípravu lívanců, nekynutých placek
Tapiokový škrob (také nazývaný maniokový škrob) je druh škrobu, který se získává mletím kořenů manioku. Je skvělý na zahušťování polévek a omáček.
Díky kypřícímu prášku z vinného kamene bude pečení samá radost a vaše moučníky budou neodolatelné! Vhodné i při Low Carb stravování.
Nacházíte se na straně 2 z 2.