Vločky, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Pšeničné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.
Pšeničné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají oříškovou chuť a pořádně vás zasytí.
Špalda je druhem nešlechtěné pšenice a zároveň jedna z nejstarších obilovin světa. Vločky vznikají tak, že se lisuje její zrno. Špaldové vločky jsou vhodné do polévek, ale...
Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do...
Sója pochází z Asie a roste v luscích (proto se řadí mezi luštěniny). Tak jako většina vloček, ani tyto se nevyhnuly lisování – vznikají totiž tím, že se sójové boby slisují do...
BIO ovesné vločky bezlepkové celé jsou zdravou a chutnou snídaní, která je vhodná pro každého.
Ovesné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou chuť a pořádně vás zasytí.
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a díky své jemné rýžové chuti potěší společně s ovocem vaše chuťové buňky.
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Jsou přirozeně bezlepkové, perfektně zasytí a proto se hodí jakožto zdravá snídaně.
Ovesné vločky nesmí chybět v žádné vyvážené snídani. Mají lahodnou chuť a pořádně vás zasytí.
Nestíháte? Chcete výživnou snídani za pár minut? Vločky z quinoy vám to umožní! Jsou přirozeně bezlepkové a nejsou časově náročné na přípravu.
Nestíháte? Chcete výživnou snídani za pár minut? Vločky z quinoy vám to umožní! Jsou přirozeně bezlepkové a nejsou časově náročné na přípravu.
.png)



